ylapalkki
vasenpalkki
Vastaanotto
HyvinvointiSTIMULUS
Osoite: Sammonkatu 1 as 13, 15140 Lahti

Nimeksi valitsin HyvinvointiSTIMULUS sen vuoksi, että hoidot, joita teen, toimivat stimulaationa ihmisen omille paranemismekanismeille – kuten mielestäni kuuluu ollakin. Ihmisellä on sisällään elämänvoima, joka aina pyrkii kohti terveyden tilaa, joskus vain on niin, että henkilökohtaisista tai ulkoisista syistä johtuen elämänvoima on vähentynyt, eikä jaksa itse toteuttaa parannustyötä. Silloin tarvitaan stimulaatiota eli ärsytystä, potkua, elämänvoiman lisäystä, käynnistämään paranemisprosessia.

Rakkain ja vahvin työkaluni on homeopatia, jonka mahtavasta parannusvoimasta yhä yllätyn itsekin yli 20 vuoden kokemuksen jälkeen. Joskus kuitenkin vastaanotolla tuli sellainen tunne, että ihminen tarvitsee tai haluaa keskustelua eri merkityksessä kuin mitä se kuuluu homeopaattiseen konsultaatioon. Sen vuoksi läksin opiskelemaan Viktor E. Franklin filosofiaan perustuvaa logoterapiaa. Koulutus oli uutta lajissaan Suomessa, suunnattu hoitotyöntekijöille lisätyövälineeksi ja on Amerikan psykologiliiton hyväksymä yliopistotasoinen täydennyskoulutus. Lisäksi minulle tuli mahdollisuus opiskella LogoArt-taideterapiaa, joka oli ensimmäinen lajiaan sisältäen logoterapian filosofiaa ja Margaret Hauschkan taideterapiaa. Valmistuin siten Marianne da Silva Pradon johdolla maailman ensimmäisten LogoArt-taideterapiaohjaajien joukossa keväällä 2006. Suoritin Aikuiskasvatustieteen approbaturin Jyväskylän avoimessa yliopistossa 2012 ja 2013 sain valmiiksi lopputyöni Diplomate Educator in LogoArt-therapy Dallasiin (Texas, USA). 2014 minut hyväksyttiin Viktor Frankl Instituutinkouluttajalistalle.

Vastaanottoa pidän Lahdessa, nykyisin uudessa osoitteessa Sammonkadulla, mutta tarvittaessa teen myös kotikäyntejä. Koirapotilaita käyn katsomassa kotona ja hevoset tietysti tallilla.

Taideterapiaohjausta teen lisäksi myös asiakkaiden omissa tiloissa, työpaikoilla, päiväkodeissa, vanhustentaloissa ym. sopimuksen mukaan.

Luennot ja infotilaisuudet

Tilauksesta pidän luentoja ja infotilaisuuksia sekä homeopatiasta että LogoArt-taideterapiasta. Ne voidaan räätälöidä kestoltaan ja aihepiiriltään tilaajan tarpeiden mukaisesti.Ajanvaraus ja tiedustelut
Olen toiminut Suomen Homeopaatit ry:n puheenjohtajana vv. 1999-2003 sekä toistamiseen vv. 2008-2011. Minut nimitettiin kunniapuheenjohtajaksi 2011.

Olen Luonnonlääketieteen Keskusliitto LKL ry:n ja Suomen Logoterapiayhdistys ry:n jäsen.