ylapalkki
vasenpalkki
Homeopatiaa eläimille
Yhä useammat eläintenomistajat kääntyvät nykyään homeopaatin puoleen lemmikkinsä sairastaessa. Eläinten omistajat ovat usein huolissaan rankkojen lääkitysten haittavaikutuksista ja haluavat sen vuoksi pehmeämpiä hoitomuotoja. Niin pieneläimet kuin tuotantoeläimetkin pääsevät osallisiksi homeopatian luonnonmukaisesta parannusmenetelmästä.

Eläimiä hoitaessani sovellan samoja periaatteita kuin ihmisiä hoidettaessa eli pyrin aina löytämään kokonaiskuvaa vastaavan lääkeaineen. Lue lisää…

Hevoset ovat tietysti lähellä sydäntäni ja niiden hoitaminen on minulle jotenkin luontevaa entisen ravivalmentajan ammattini perusteella. Olen lisäksi hoitanut paljon koiria, jonkin verran kissoja, mutta myös lehmiä, sikoja, lampaita ja jopa kesyrottia ja frettejä.

Kun hoidan eläimiä, menen mielelläni paikanpäälle ja haluan tarkkailla eläintä sen omassa ympäristössä. Omistajan tai hoitajan kertomat oireet sitten vahvistavat lääkeaineen valinnan.

Usein eläimiä hoidettaessa joudutaan kuitenkin aloittamaan kliinisemmällä hoidolla ja jatkamaan myöhemmin rakenteellisella lääkeaineella. Jos esimerkiksi hevonen kärsii jännittämisestä ja sen seurauksena lihasvaivoista, hoidetaan ensin lihasvauriot, mutta jatkossa on hoidettava kokonaisvaltaisesti, muuten lihasongelmat uusiutuvat.

Teen kotikäyntejä ja tallikäyntejä.

Ajanvaraus ja tiedustelut